Gratis website zonder reclame

Als u uw eerste website wilt bouwen, staat geld besparen waarschijnlijk boven aan uw prioriteitenlijst. Doe een snelle Google-zoekopdracht, en je zult tal van gratis websitebouwers vinden die je snel en gemakkelijk kunnen helpen.

Wat een deal, toch? Maar niet zo snel, mijn enthousiaste webmaster in de dop. Zoals het geval is met bijna alles in het leven, is het een goed idee om de kleine lettertjes van elke deal te lezen, en dat is vooral waar met gratis website bouwers. Hoewel ze aan de oppervlakte een geweldige deal lijken te zijn, is de waarheid dat je tegen een hoop bezwaren aanloopt bij het gebruik van een gratis bouwer.

Het grootste probleem met gratis bouwers zijn de advertenties. Wij hebben geprobeerd de beste gratis websitebouwers zonder reclame te vinden. Hieronder vind je de resultaten van ons onderzoek..

Wix

Wix is een van de meest populaire gratis website bouwers in de wereld, en overal waar je kijkt zie je hoe “makkelijk” het is om je website te bouwen. Hoewel dat waar is, heeft het gebruik van de gratis versie een paar belangrijke nadelen. Ten eerste zit je vast aan een subdomein van Wix.com. Vervolgens, en misschien wel het belangrijkste, zal uw website worden bezaaid met advertenties van Wix.

Deze advertenties zijn hard gecodeerd en geforceerd op uw website. De enige manier om ze te omzeilen is door te upgraden naar ten minste het betaalde Combo-plan van Wix. Merk op dat Wix een Connect-plan aanbiedt waarmee u uw eigen domeinnaam kunt gebruiken, maar uw website zal nog steeds Wix-advertenties weergeven.

Wanneer je upgrade naar ten minste het Combo-plan, krijg je al het volgende:

  • 3GB of meer opslagruimte
  • 2GB of meer bandbreedte
  • 30 of meer videominuten
  • Gratis domein voor een jaar

In sommige gevallen worden met een premiumplan bepaalde sjablonen vrijgegeven. Hoewel meer dan 500 van de sjablonen van Wix gratis zijn, is voor sommige een abonnement vereist. E-commerce sjablonen zijn het meest voorkomende voorbeeld.

Square is de beste gratis website bouwer.

Voordelen

  • Uitstekende Ecommerce Functies – De meeste website bouwers blokkeren cruciale functies zoals e-commerce op gratis plannen in de hoop dat het gebruikers stimuleert om te upgraden. Niet Square. Square biedt gratis afhaalservice, Apple Pay, digitale producten, Instagram winkels, cadeaubonnen en een verzendcalculator. Plus, onbeperkte producten.
  • Makkelijk te gebruiken – Square Online is wat ik zou aanraden aan iedereen die zich niet technisch onderlegd voelt.
  • Klantenservice – In tegenstelling tot andere website bouwers, biedt Square klantenondersteuning (inclusief telefonische ondersteuning!) op de gratis plannen.
  • Nadelen
  • Aanpassing – Pagina’s worden gebouwd door het toevoegen van vooraf ontworpen secties. Je kunt individuele elementen aan- en uitzetten, maar je kunt geen extra elementen toevoegen.

Advertentie

Het gratis plan bevat een kleine advertentie in de voettekst van uw website.

Yola.com

Yola heeft een zeer mooi ogende website en service voor iedereen die op zoek is naar een professioneel ogende website, terwijl ze ook geen credit card hoeven te trekken. Net als Wix, Yola heeft gratis en premium hosting plannen en de hoop is voor hen te brengen in personen op zoek naar gratis hosting en hen te converteren in betaalde klanten. Hoe dan ook, ze hebben een geweldig platform dat geschikt is voor beide. Yola’s gratis webhostingpakket omvat 3 pagina’s, 1GB bandbreedte, 1GB opslagruimte en een Yola-subdomein. Als je je eigen domeinnaam wilt gebruiken, moet je upgraden naar een van hun premium pakketten dat begint bij $4,17 per maand. (site: http://yola.com)

Samenvatting

Zoals u kunt zien, zijn er tal van web hosting oplossingen om uit te kiezen en als je naar het hoofd naar Google en zoek naar “gratis web hosting”, zou je waarschijnlijk besteden een paar uur op zoek door middel van alle sites en waarschijnlijk niet hebben een beter idee over welke site is de beste of zelfs waar om te beginnen. Om deze reden raden wij u aan uw tijd, moeite en geld (indien upgraden) te investeren in een van de gratis hosting oplossingen hierboven. Elk van hen heeft zijn voors en tegens, maar het zijn ook gerenommeerde en gevestigde namen voor hosting op het internet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.