website laten maken waarop letten

Een website is belangrijk voor veel ondernemers. Je kan hier alle nodige informatie over je bedrijf plaatsen. Wist je dat een ondernemer met een website veel klanten heeft (en dus winst maakt) dan een ondernemer zonder website?

Waarom je een website nodig hebt

Een website is een van de belangrijkste succesfactoren van je bedrijf. Je kan hier alles over je bedrijf delen: informatie over het bedrijf, over je diensten of zelfs over je team en ervaring. Klanten zien als ze op je website komen gelijk wie je bent, wat je doet en waarom je onderscheidend bent van de concurrentie. Een goede website zorgt ervoor dat klanten je geloven en vertrouwen. Ook ben je met een website 24/7 online zichtbaar voor potentiële klanten. Gratis website bouwen zonder reclame!

Waar moet je op letten?

Als je een website wilt laten maken zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Zo moet je in gedachten houden dat de website moet passen bij je bedrijf, maar ook je klanten moet aanspreken. Als de website er aantrekkelijk uitziet voor hen, is de kans groter dat ze rond blijven kijken en uiteindelijk een aankoop doen. De andere belangrijke factor is Google. Je kan een website van hoge kwaliteit hebben, maar het is ook belangrijk dat Google weet dat je een website van hoge kwaliteit hebt. Gelukkig is Google hier heel transparant is en weten webdesigners precies hoe dit moet!

Waar kan je een website laten maken?

Je kan bij veel verschillende partijen terecht voor een nieuwe website. Zo kan je een student vragen om een website voor je te maken, maar je kan ook voor een professionelere optie gaan en kiezen voor een agency of bureau gaan. De prijzen, kwaliteit, levertijd en plugins  zullen bij de verschillende partijen sterk verschillen. De prijs van een website die gemaakt wordt door een student start meestal rond €100. De prijs van een professioneel gemaakte website is gemiddeld tussen de €500 en €1500, maar afhankelijk van de agency kan dit zelfs oplopen tot een paar duizend euro.

Lokaal een website laten maken

Het is altijd goed om lokale ondernemers te steunen, dus kijk ook zeker bij jou in de buurt of er een webdesigner is die een website voor je wilt maken! Zoek binnen je netwerk, maar kijk ook om je heen. Zo kan je een website laten maken in Utrecht.